Preaload Image

Ankara Ticaret Odası “Dış Ticaret Eğitimi Programı”

Ankara Ticaret Odası tarafından “Dış Ticaret Eğitim Programı” düzenlenmektedir.

Eğitim programı 16 Ekim 2018 Salı günü saat 18.30’da Ankara Ticaret Odası Eğitim Salonu’nda başlayacak, Salı-Çarşamba-Perşembe günleri (18.30-20.30) olmak üzere haftada 3 gün gerçekleştirilecek ve 29 Kasım 2018 günü tamamlanacaktır. Program sonunda, 30 Kasım 2018 akşamı sınav yapılacaktır. Ayrıca programa devam eden öğrencilerin 15 Aralık 2018 tarihine kadar kendilerine verilecek olan Proje/ödevlerini de teslim etmeleri beklenmektedir. Programa %70 devam zorunluluğu bulunmaktadır. Başarılı bulunan öğrencilere program sonunda “Sertifika” verilecektir. Öğrencilerimiz sözkonusu program için herhangi bir ücret ödemeyeceklerdir.

Bu dönem Üniversitemize 6 kişilik bir kontenjan ayırmıştır. Başvuruların 10 Ekim 2018 Çarşamba gününe kadar Dr.Öğr. Üyesi Adnan GÜZEL’e yapılması gerekmektedir. Başvurularda üst sınıflarda olan öğrenciler ile not ortalaması yüksek olan öğrencilere öncelik verilecektir.